Cursuri de Limba Engleză

FII INTERACTIV ŞI EFICIENT !

BIOANALYSIS SRL te provoacă…Fă-ţi curaj şi vino să învăţâm împreună LIMBA ENGLEZĂ.

În luna SEPTEMBRIE 2013,  lansăm în forţă un nou curs de Limba Engleză ( iniţiere ) – 28 de ore, la  CELE MAI BUNE PREŢURI !!!

Ştim că ceea ce vă doriţi este să vorbiţi fluent şi corect Limba Engleză, aşa că  dvs.  CURSANTUL, sunteţi în centrul atenţiei.

Haideţi să INTERACŢIONĂM! Comunicarea este cel mai EFICIENT mod de a ne exprima. Totul devine natural şi plăcut, iar suportul de curs este oferit gratuit. 0 taxe de înscriere… 0 Lei în plus !

Structura cursurilor de Limba Engleză, vizează toate cele 4 dimensiuni ale învăţării unei limbi străine: ascultarea şi înţelegerea discuţiilor purtate în engleză, redactarea unui text, citirea şi înţelegerea unui text, abilitatea de a conversa pe baza unor subiecte cât mai diverse.

Punem accent pe formarea unei pronunţii corecte şi a unui dialog complex, acestea fiind esenţiale pentru fixarea unei baze solide.

  • Acest curs  este  recunoscut şi  certificat de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor,  Ministerul Muncii Familiei şi protecţiei Sociale şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării Tineretului si Sportului
  • Preţul cursului este de 400 de lei, iar pentru inscriere aveţi nevoie de următoarele documente: copie CI, copie certificat de naştere şi căsătorie(dacă este cazul), ultima diplomă de studii-minim 8 clase, adeverinţă medicală care specifică că sunteţi apt pt curs.

Deci…fă-ţi curaj şi  hai să învăţăm împreună !!!

Pentru mai multe informaţii ne poti contacta la numerele de telefon:

0256/201.037   sau 0736.626.251

office@bioanalysis.ro

 Curs Ospatar

01-02-2016

Se mai pot face inscrieri pentru cursul de OSPATAR. Durata cursului este de 720 ore [...]

» află detalii

Curs Cadru Tehnic PSI

02-11-2015

Va asteptam pentru inscrieri la cursul de Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si [...]

» află detalii

Incepere curs Ingrijitor batrani la domiciliu

02-10-2015

Va anuntam ca in data de 07.08.2015 la sediul SC Bioanalysis SRL va incepe un [...]

» află detalii