Curs de patiser
Înscrie-te aiciCod COR: 7412.1.3
Durata cursului: 360 de ore (120 de ore teorie, 240 de ore practică)
Documente necesare: BI/CI, certificat de naștere și de căsătorie, adeverință medicală apt participare curs (de la medical de familie sau al instituției), învăţământ minim obligatoriu
Certificări: certificate de calificare în meseria de patiser şi suplimentele descriptive care stabilesc competenţele acestei meserii, emise de MMFPS şi de către MECTS, cursanţilor care au întrunit punctajul de promovare în urma testării
Cerinţe minime: studii în învăţământ minim obligatoriu
Competenţe profesionale dobândite: aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, aplicarea normelor de protecţia mediului, organizarea activităţii proprii, aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor, întocmirea documentelor specifice, recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi auxiliare, depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare, a semifabricatelor şi a produselor finite de patiserie, pregătirea materiilor prime şi auxiliare, prepararea tipurilor de aluat pentru patiserie, prelucrarea aluatului, asamblarea semifabricatelor în vederea coacerii, coacerea semifabricatelor, pregătirea produselor finite de patiserie pentru depozitare
Contactează-ne pentru înscriere!
Important: conform legii HG 857/24.08.2011, toţi lucrătorii din domeniul alimentar sunt obligaţi să deţină un curs de însuşire a normelor fundamentale de igienă. În caz contrar, se percepe o amendă de 10 000 LEI.