Curs de bucătar

Înscrie-te aici

Cod COR: 5122.2.1

Durata cursului: 720 de ore (240 de ore teorie, 480 de ore practică)

Documente necesare: BI/CI, certificat de naștere și de căsătorie, adeverință medicală apt participare curs (de la medicul de familie sau al instituției), studii în învățământ de 10 clase

Certificări: certificate de calificare în meseria de bucătar şi suplimentele descriptive care stabilesc competenţele acestei meserii, emise de MMFPS şi de către MECTS, cursanţilor care au întrunit punctajul de promovare în urma testării

Cerinţe minime: studii în învățământul liceal

Competenţe profesionale dobândite: comunicare la locul de muncă, desfășurarea muncii în echipă, aprovizionarea cu materii prime și auxiliare a locului de muncă, asigurarea condițiilor igienico-sanitare, organizarea cadrului general de deschidere și închidere a activității secției, prevenirea poluării mediului, întocmirea documentelor specifice, pregătirea antreurilor calde și reci, pregătirea fripturilor, pregătirea gustărilor calde și reci, pregătirea mâncărurilor din carne, legume, orez, ouă, paste făinoase, pregătirea preparatelor lichide, pregătirea dulciurilor, fondurilor glace, prepararea mâncărurilor din pește și fructe de mare, realizarea aluaturilor de bază, a salatelor și a sosurilor

Contactează-ne pentru înscriere!

Important: conform HG 857/24.08.2011, toţi lucrătorii din domeniul alimentar sunt obligaţi să deţină un curs de însuşire a normelor fundamentale de igienă. În caz contrar, se percepe o amendă de 10 000 LEI.



Curs Ospatar

01-02-2016

Se mai pot face inscrieri pentru cursul de OSPATAR. Durata cursului este de 720 ore [...]

» află detalii

Curs Cadru Tehnic PSI

02-11-2015

Va asteptam pentru inscrieri la cursul de Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si [...]

» află detalii

Incepere curs Ingrijitor batrani la domiciliu

02-10-2015

Va anuntam ca in data de 07.08.2015 la sediul SC Bioanalysis SRL va incepe un [...]

» află detalii