Certificări

Cursurile noastre sunt certificate CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor)  şi deţin toate autorizaţiile necesare impuse de lege, funcţionând în baza avizelor emise de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Toate cursurile pe care le punem la dispoziţie sunt recunoscute pe plan naţional şi internaţional şi sunt susţinute de lectori cu experienţă.

La finalul fiecărui curs, după susţinerea examenului, se eliberează certificate de absolvire emise de către Ministerele în vigoare amintite de mai sus,  competenţele dobândite fiind în conformitate cu Standardul Ocupaţional, recunoscute pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Cursurile pe care le oferim se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 16 ani, ce au absolvit învăţământul obligatoriu, celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, sau persoanelor ce doresc să-şi consolideze poziţia la actualul loc de muncă.
Totodată, Bioanalysis este alături de companiile care doresc să contribuie la  formarea personalului angajat, prin oferirea de pachete perosonalizate.Curs Ospatar

01-02-2016

Se mai pot face inscrieri pentru cursul de OSPATAR. Durata cursului este de 720 ore [...]

» află detalii

Curs Cadru Tehnic PSI

02-11-2015

Va asteptam pentru inscrieri la cursul de Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si [...]

» află detalii

Incepere curs Ingrijitor batrani la domiciliu

02-10-2015

Va anuntam ca in data de 07.08.2015 la sediul SC Bioanalysis SRL va incepe un [...]

» află detalii