Companie

Suntem Bioanalysis, training center-ul din Timişoara care susţine formarea profesioniştilor adevăraţi, dedicaţi şi cu acte în regulă, prin cursuri de formare, calificare, recalificare şi specializare.  Suntem cei care stau alături de tine indiferent de decizia profesională pe care ai luat-o sau o vei lua, chiar dacă aceasta presupune o schimbare de 180 de grade în cariera ta.

Viziunea noastră

Credem că la baza oricărei reuşite se află întotdeauna pasiunea şi perseverenţa. Sunt învăţăminte pe care le-am experimentat alături de cursanţii noştri, pe care nu doar noi îi ajutăm prin serviciile noastre, ci de la care noi înşine avem de fiecare dată câte ceva de deprins.

De ce să alegi cursurile Bioanalysis?

Respectând standardele impuse de ministerele în vigoare, toate cursurile efectuate de către Bioanalysis pot fi accesate cu maximă încredere, fără temerile superficialităţii în predare sau a prezenţei unor formatori nepregătiţi.  Chiar mai mult decât atât, vei gusta cu o plăcere deplină din fiecare metodă de învăţare sau mijloc de instruire, care pornesc de la expunere, conversaţie şi explicaţie şi pot ajunge până la folosirea unor materiale extrem de moderne şi creative.
Învăţarea este un proces incredibil de uşor, mai ales când eşti asistat de profesori de seamă, lectori cu experienţă, iar partea teoretică se transpune fără omisiune în cea practică. Evaluarea ta drept cursant se va face pe întreg parcursul orelor de curs, iar răsplata se regăseşte sub forma certificatului primit la finalul fiecărui curs.  Te putem  ajuta sa te si angajezi inca din timpul cursului prin prisma parteneriatelor existente cu diverse societati.
Îţi lansăm cu drag invitaţia să apelezi oricând ai nevoie la cursurile şi cunoştiinţele noastre!

Proiecte

Educaţia performantă presupune şi un minim de implicare la nivel de comunitate.

» citeşte mai mult

Certificări

Cursurile noastre sunt certificate CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) .

» citeşte mai mult


Curs Ospatar

01-02-2016

Se mai pot face inscrieri pentru cursul de OSPATAR. Durata cursului este de 720 ore [...]

» află detalii

Curs Cadru Tehnic PSI

02-11-2015

Va asteptam pentru inscrieri la cursul de Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si [...]

» află detalii

Incepere curs Ingrijitor batrani la domiciliu

02-10-2015

Va anuntam ca in data de 07.08.2015 la sediul SC Bioanalysis SRL va incepe un [...]

» află detalii